Πού είναι η ταμπέλα μας, οέο;

Μας ρωτάτε που είναι το γραφείο μας, πώς θα μας βρείτε, γιατί δεν έχουμε μια ταμπέλα!

Λοιπόν’ εδώ και δύο μήνες που έχουμε επιστρέψει Ικαρία προσπαθούμε να οργανωθούμε όσον το δυνατόν καλύτερα, που μεταξύ άλλων αυτό σημαίνει τη μελέτη και σύνταξη ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, και όχι μόνο, έχουμε πάρει χαρτί και μολύβι και καταγράφουμε τα “ανοίγματα” που μας “παίρνει” να κάνουμε, τα έσοδα και τα έξοδα για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον και άλλα τέτοια “χαρτογιακαδίστικα” πράγματα!

Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε εκεί από όπου είχαμε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια περίπου, δηλαδή στον παραλιακό Αγίου Κηρύκου, δίπλα από την τότε ιδιωτική κλινική του γιατρού Μαλαχία (Ο ιατρός Ιωάννης Μαλαχίας (1876-1958) ήταν ο αρχηγός της Ικαριακής επανάστασης το 1912 εναντίον των Οθωμανών – διορθώστε με αν κάνω λάθος και η κλινική δεν είναι αυτή). Η επιλογή μας αυτή, για την στέγαση του γραφείου σε αυτήν την τοποθεσία έγινε πρώτον για οικονομικούς λόγους και δεύτερον γιατί όλες οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ξεκίνησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

Στις 4 Σεπτεμβρίου η Google ιδρύεται στην Καλιφόρνια. Ο Larry και ο Sergey ανοίγουν έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα της νέας εταιρείας και καταθέτουν την επιταγή του Andy Bechtolsheim.
Η Google εγκαθίσταται στο γκαράζ της Susan Wojcicki, στη διεύθυνση Santa Margarita Ave., στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνιας.
Πηγή: Η ιστορία της Google σε βάθος.

Η Apple ιδρύθηκε από τον Στηβ Τζομπς (Steve Jobs) (1955-2011) και τον Στήβεν Βόζνιακ (Steven Wozniak) το 1976 σε ένα γκαράζ στην μικρή πόλη, Λος Άλτος της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.
Πηγή: Apple – Wikipedia

Επειδή, μετά από την εμπειρία μας στην Αθήνα, αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε στο άγχος των μεγάλων εταιρειών, σκοπεύουμε να μην γίνουμε τόσο κολοσσοί όσο Google και Αpple! Έτσι υπολογίζουμε όλα τα υπέρ (π.χ. άμεση προμήθεια καφέ) και τα κατά (π.χ. οικονομικό) του να μεταφερθούμε πιο κεντρικά στον Άγιο Κήρυκο.

Μέχρι ο αλγόριθμός μας λοιπόν να ολοκληρώσει τους υπολογισμούς για τυχόν μετεγκατάσταση, θα μας βρίσκετε στον παραλιακό, χωρίς ταμπέλα! Εξάλλου ρωτώντας κανείς πάει στην πόλη. Την Faros Technology Solutions δεν θα βρείτε; 🙂
υπολογιστές ιστοσελίδες ικαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *