Επισκευή Υπολογιστών Ικαρία

Στη Faros Technology Solutions, στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, διαθέτουμε ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο συναρμολόγησης και επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. 60 τεχνικοί υψηλής εξειδίκευσης, χτίζουν τον υπολογιστή σας στα μέτρα των αναγκών και των απαιτήσεών σας…σε άλλες εταιρείες! Σε εμάς άτομα με μεράκι και αγάπη για την τεχνολογία, με πείρα και διαπιστεύσεις μηχανικών υπολογιστών, αντιμετωπίζουν κάθε σταθερό υπολογιστή, laptop, κινητό τηλέφωνο, tablet ως προσωπική τους περιουσία και εγγυώνται την άμεση λύση σε όποιο πρόβλημα αυτά παρουσιάζουν.

Κάθε ηλεκτρονική συσκευή που φεύγει από τα χέρια μας είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει για εσάς ένα μοναδικό εργαλείο εργασίας και ψυχαγωγίας!

τεχνολογία υπολογιστές ικαρία

Λειτουργικά Συστήματα

Windows 10 ή Windows 7; Μήπως Linux; Αν κουραστήκατε με το format του υπολογιστή και την εγκατάσταση του λειτουργικού από την αρχή, αφήστε το σε εμάς. Ο υπολογιστής σας θα δουλέψει όπως την πρώτη μέρα αγοράς του. Δεν κάνουμε πλάκα!

Προγράμματα & Οδηγοί

Γιατί δεν βλέπω τον εκτυπωτή; Με ποιο πρόγραμμα θα συντάξω την αναφορά μου; Αφήστε στους ειδικούς να εγκαταστήσουμε για εσάς και να αναβαθμίσουμε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και οδηγούς συσκευών κάνοντας τον υπολογιστή σας να πετάει!

Hardware

Ο υπολογιστής δεν ανοίγει! Καμένο τροφοδοτικό ή μητρική; Μήπως τελικά φταίει η κάρτα γραφικών; Στο εργαστήριο μας μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε ζημιά του υλικού, να το επιδιορθώσουμε ή και να αναβαθμίσουμε μέρη του υπολογιστή σας. Κάνουμε τα πάντα!

Απομάκρυνση Ιών

Malware, viruses, spyware, online threats, hackers, windows10 update! Πελαγώσατε; Δεν χρειάζεται. Εγκατάσταση αντιικών προγραμμάτων, αφαίρεση ιών και ό,τι χρειάζεστε για την προστασία του υπολογιστή αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας.

Ποιές συσκευές υποστηρίζουμε;

Σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptops,
smartphones και tablets!

υποστήριξη ικαρία τηλέφωνα υπολογιστές

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την
Faros Technology Solutions;

Τηλεφωνήστε μας, στείλτε μας email ή ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Άγιος Κήρυκος, Ικαρία, 83300
(+30) 2275023985
info@farostech.gr