Μεταχειρισμένα, ανακατασκευασμένα laptops. Ναι ή όχι;

Θα αγοράζατε μεταχειρισμένο ή ανακατασκευασμένο Laptop; Αν ρωτούσατε εμένα πριν κάποια χρόνια θα σας έλεγα όχι! Βέβαια όχι θα έλεγα και αν με ρωτούσες αν θα αγόραζα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή μοτοσακό (:~ τί είναι το μοτοσακό μπάρμπα;). Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και πλέον και μεταχειρισμένο laptop θα αγόραζα και μεταχειρισμένο αυτοκίνητο!

Το παράδοξο είναι ότι ο περισσότερος κόσμος είναι επιφυλακτικός στην αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα laptops και οι σταθεροί υπολογιστές, αλλά όχι στην αγορά αυτοκινήτων, μηχανών, πλοίων, αεροπλάνων. Και λέω παράδοξο γιατί άλλο να πας να ανοίξεις το laptop και να δεις μαύρη οθόνη και άλλο να πας να “ανοίξεις” το Τoyota ΜR2 και να δεις το μοτέρ του στο αντίθετο, από σένα, ρεύμα κυκλοφορίας.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που ζούμε, οι αγορές μεταχειρισμένων υπολογιστών, laptops, κινητών έχουν πολλαπλασιαστεί. Πλέον υπάρχουν πολλές ελληνικές εταιρείες που ειδικεύονται στην αγορά μεταχειρισμένων ή/και εκτός λειτουργίας υπολογιστών, στην συντήρηση και ανακατασκευή τους, και τελικά στην μεταπώλησή τους. Μιλάμε για μεγάλες εταιρείες και όχι μόνο για μικρά συνοικιακά μαγαζιά, που κατά κύριο λόγο συνεργάζονται με εταιρείες όπως η Microsoft (πρόγραμμα Microsoft Authorized Refurbisher (ΜΑR)) και προσφέρουν μοναδικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Στην Faros Technology Solutions ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα του μεταχειρισμένου και ανακατασκευασμένου εξοπλισμού.

Βρίσκουμε για εσάς τις αποδοτικότερες και οικονομικότερες λύσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας ή της οικιακής σας χρήσης.

Και επειδή πολλά είπαμε, παραθέτουμε μια σειρά από φωτογραφίες με μεταχειρισμένα laptopάκια τα οποία μόλις παραλάβαμε και που προσωπικά θα χαρακτήριζα “του κουτιού”. Τα laptops έρχονται με γνήσιο λειτουργικό Windows 7 και εγγύηση 1 έτους! Ενδεικτική τιμή: 130€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *