Δημιουργία ιστοσελίδας για τα Θέρμα Ικαρίας

ιστοσελιδα διακοπες ικαρια

Ολοκληρώσαμε τη σχεδίαση και ανάπτυξη της ιστοσελίδας visitTherma.com. Πρόκειται για την ιστοσελίδα του επαγγελματικού/τουριστικού συλλόγου Θέρμων Ικαρίας, “Απόλλωνας” που έχει στόχο την παρουσίαση των Θερμών, της λουτρόπολης της Ικαρίας. Ακολουθούν λίγα λόγια για το πρότζεκτ.

Σκοπός της Ιστοσελίδας

Στόχος του συλλόγου ήταν πρώτα από όλα η ανάδειξη των Θερμών ως ένας εναλλακτικός τουριστικός προορισμός. Δευτερεύων στόχος, εξίσου όμως σημαντικός, ήταν η ανάδειξη των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα Θέρμα. Και όλα αυτά κάτω από την ομπρέλα του μοναδικού θησαυρού που κρύβει η Ικαρία, και κυρίως τα Θέρμα, που είναι οι φημισμένες ιαματικές πηγές.

Επίπεδα Σχεδίασης

Φροντίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που στο πρώτο επίπεδο βρίσκονται τα Θέρμα Ικαρίας. Ποια είναι τα Θέρμα, ποια η ιστορία τους, η πανάρχαια ιστορία των ιαματικών πηγών που είναι συνδεδεμένη με τα Θέρμα, τα Θέρμα σήμερα κτλ. Αναδεικνύουμε λοιπόν την πλούσια ιστορία της περιοχής, τις μοναδικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών. Κάποιος λοιπόν που ψάχνει για διακοπές υγείας καταλαβαίνει γιατί να επιλέξει τα Θέρμα.

Τα Θέρμα Ικαρίας όμως δεν είναι μόνο ιαματικές πηγές! Έτσι σε ένα δεύτερο επίπεδο αναδεικνύουμε τα Θέρμα ως μια εναλλακτική επιλογή για διακοπές στην Ικαρία. Η παραθαλάσσια θέση τους, η απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από τον Άγιο Κήρυκο, τα παραδοσιακά καφενεία και οι ταβέρνες στο κύμα, οι επιλογές διαμονής πρέπει να καθιστούν τα Θέρμα ως μια ιδανική περίπτωση για όσους θέλουν ήρεμες διακοπές με παράλληλη δυνατότητα κοντινών εξορμήσεων.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά της υλοποίησή μας

  • σύγχρονη long scroll πρώτη σελίδα, με διαφορετικά sections,
  • έμφαση στις φωτογραφίες/περιορισμός του κειμένου,
  • responsive σχεδίαση,
  • τυχαία παρουσίαση των επαγγελματιών και όχι εμφάνιση με αλφαβητική σειρά ή με βάση την πιο πρόσφατη καταχώριση,
  • εμφάνιση ημερομηνίας που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις

διακοπες θέρμα ικαρια

Από Εδώ και Πέρα

Στόχος του συλλόγου είναι η συνεχής ενημέρωση της σελίδας. Έτσι συνεχώς θα προστίθενται άρθρα, προτάσεις για αξιοθέατα και βόλτες, εκδηλώσεις κτλ. Εμείς, έχοντας αναλάβει και την υποστήριξη της ιστοσελίδας, θα φροντίσουμε για την ομαλή λειτουργία της, θα παρακολουθούμε την κίνηση στο διαδίκτυο, θα προτείνουμε βελτιώσεις και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποτελέσει το visitTherma.com μια από τις σημαντικότερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και online τουριστικό οδηγό για την Ικαρία.
Επισκεφτείτε λοιπόν τη σελίδα για τα Θέρμα Ικαρίας και πείτε μας την άποψή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *