Ψηφοφορία: Χωρίς κλασσικό single player το Black Ops 4

black ops 4
To Call Of Duty: Black Ops 4 κυκλοφόρησε μόλις χτες (12 Οκτωβρίου), και ήδη έχει έναν “τίτλο” στο ενεργητικό του:

είναι το πρώτο CoD χωρίς κλασικό single player campaign!

Θα επηρεάσει άραγε αυτό τις πωλήσεις του; Μήπως αυτό σημάνει το τέλος του single-player και σε άλλους τίτλους;

Για πάμε να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κάπου τον Απρίλιο ακούστηκε για πρώτη φορά η φήμη ότι το Cod: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει χωρίς το κλασικό story mode (single player mode – με ένα όμορφο στόρι, με μια πλοκή, μια συνέχεια των προηγούμενων, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείς στο δίκτυο κτλ.). Ένα μήνα αργότερα, στην επίσημη παρουσίαση του τίτλου επιβεβαιώθηκε η φήμη αυτή…σχεδόν!

Η Activision είχε αποκάλυψε εκεί ότι δεν θα υπάρχει single-player campaign σαν τα προηγούμενα μέρη της σειράς, αλλά αντί αυτού θα περιλαμβάνεται μια σειρά από single player αποστολές οι οποίες θα έχουν ως επίκεντρο τον καθέναν από τους Specialists του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας κομμάτια της ιστορίας τους και τις σημαντικές τους στιγμές. Οι αποστολές αυτές εκτυλίσσονται χρονικά ανάμεσα στα Black Ops 2 και 3, με μερικούς Specialists από το παρελθόν να επιστρέφουν, όπως οι Ruin, Firebreak και Seraph οι οποίοι έχουν ξανασχεδιαστεί. Μερικοί νέοι Specialists θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους στο Black Ops 4, από τους οποίους έγιναν γνωστοί οι Recon, Crash και Torque.
black ops specialists

Φυσικά και η σημαντικότερη προσθήκη στο νέο Black Ops δεν είναι άλλη από το περίφημο Battle Royal mode, στην φιλοσοφία των υπερεπιτυχημένων Fortnite και PUBG. Η ονομασία του είναι Blackout και ο χάρτης του θα είναι 1500 φορές μεγαλύτερος από οποιονδήποτε multiplayer χάρτη έχουμε δει ποτέ στο Call of Duty. Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οχήματα για να εξερευνήσουν τον χάρτη από ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, ρομαντικοί μου gamers, έρχεται το ερώτημα/ψηφοφορία; Συμφωνείτε με την απόφαση αυτή της Activision; Οι μεμονωμένες single-player αποστολές και φυσικά η προσθήκη του περίφημου Battle Royal mode θα απαλύνουν τον πόνο σας για τον “αφανισμό” του single-player;

Μας κόβουν την σύνταξη, μας κόβουν τα φάρμακα, μας κόβουν το S…
Single-Player Campaign!

Please Vote!

Συμφωνείτε με την απουσία single-player campaign από το CoD: Black Ops 4;
31  · 31 

Πηγές:

  2 σχόλια για “Ψηφοφορία: Χωρίς κλασσικό single player το Black Ops 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *