Εφαρμογή Φακός για Android

Πλέον το Android είναι το κυρίαρχο λειτουργικό σε φορητές συσκευές, εκθρονίζοντας την Apple από τον θρόνο της. Οι προγραμματιστές που ασχολούνται με εφαρμογές για android συσκευές είναι άπειροι και “ακόμα πιο άπειρες” είναι οι εφαρμογές που κυκλοφορούν.

Από τις πρώτες εφαρμογές που κατεβάζει κανείς στη συσκευή του (πέρα από τα Facebook, Instagram) σίγουρα είναι και μια εφαρμογή “φακός”. Πρόκειται για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το φως από το φλας της συσκευής ή απευθείας από την οθόνη για να φωτίσουν “τα σκοτεινά μονοπάτια στα οποία διαβαίνετε”. Και σίγουρα είναι μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα των έξυπνων κινητών γιατί ως γνωστό “όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και..”.

Ποια εφαρμογή “φακός” όμως είναι η καλύτερη; Μια αναζήτηση στο Play Store θα σας εμφανίσει ουκ ολίγες επιλογές. Φυσικά και δεν θα κάτσουμε να κατεβάζουμε μία-μία τις εφαρμογές και να τις συγκρίνουμε. Στο παρόν άρθρο θα σας προτείνουμε μία και θα γράψουμε για ποιο λόγο μας αρέσει και την χρησιμοποιούμε.

android apps flashlight

Εφαρμογές “Φακός” για Android.

Πρόκειται για την εφαρμογή Φακός από την Flashlight Arts. Είναι ίσως το πιο λυτό και μικρό σε μέγεθος app του είδους του που ακολουθεί την αρχή του K.I.S.S. (Keep It Simple Stupid). Ωστόσο ο λόγος για τον οποίο το εγκαταστήσαμε στη συσκευή μας είναι άλλος: Ο φακός τίθεται αμέσως σε λειτουργία, δηλαδή ανάβει, με το που πατήσουμε το εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια του κινητού μας! Τόσο απλά, τόσο γρήγορα!

flashlightart android

Φακός εφαρμογή για android

Εσείς ποια εφαρμογή Android χρησιμοποιείτε για να φωτίζετε τις νύχτες σας; Μοιραστείτε την μαζί μας!

  1 σχόλιο για “Εφαρμογή Φακός για Android

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *