Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας και η αποστολή μας

Είμαστε μια δυναμική ομάδα με πάθος για την τεχνολογία και τον προγραμματισμό, που έχουμε θέσει ως στόχο την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας σε θέματα υπολογιστών, διαδικτύου και νέων τεχνολογιών.

Με έδρα μας τον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την αναβάθμιση και την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών, την κατασκευή ιστοσελίδων, τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλ), την παροχή συμβουλών σε θέματα τεχνολογίας και παράλληλα εμπορευόμαστε υπολογιστές, περιφερειακά και αναλώσιμα.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Μελετάμε τις πραγματικές σας ανάγκες και προτείνουμε λύσεις που αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνολογία, καθώς και το δίκτυο των συνεργατών μας. Εστιάζουμε στην εξοικονόμηση των πόρων σας, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Αποσκοπούμε στο να γίνουμε η Νο 1 επιλογή σας, ο Νο 1 συνεργάτης σας!

ikaria passion

Γνωρίστε την ομάδα μας

H Faros Technology Solutions είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται. Προς το παρόν απαρτίζεται από ένα δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών, με διακαή ωστόσο στόχο να καταφέρει να τους εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. Μέχρι αυτό να συμβεί, δείτε ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το όνομα Faros Technology Solutions:

Τσουρής Ισίδωρος

Πάθος για τον προγραμματισμό, πάθος για τις νέες τεχνολογίες. Αυτό με χαρακτηρίζει. Στη δουλειά όμως μετράει και η εμπειρία, οι γνώσεις, οι δεξιότητες, οι ικανότητες. Οι βάσεις λοιπόν για αυτά ήρθαν με τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ο τίτλος του Μηχανικού Υπολογιστών κ’ Μηχανικών Υπολογιστών γεμίζει πλέον το κενό μεταξύ του ονόματός μου και της υπογραφής μου. Από τη στιγμή εκείνη και μετά ανέλαβα τo πιο απαιτητικό project από όλα: να ολοκληρώσω το βιογραφικό μου!

tsouris cv

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την
Faros Technology Solutions;

Τηλεφωνήστε μας, στείλτε μας email ή ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Άγιος Κήρυκος, Ικαρία, 83300
(+30) 2275023985
info@farostech.gr