10 σημάδια που μαρτυρούν ότι το site σας δεν είναι και τόσο πετυχημένο

sign1
#1 Δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας. Δεν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο, email ώστε να μπορεί ο υποψήφιος πελάτης να επικοινωνήσει μαζί σας.

#2 Πολλά διαφορετικά fonts, λέξεις σε bold, italic, κόκκινες, κίτρινες κτλ που κάνουν τον επισκέπτη να μην εστιάζει στα προϊόντα και στις υπηρεσίες σας.
sign2

sign3
#3 Υπερβολή στα εφέ (javascript). Κείμενα και εικόνες που εμφανίζονται, εξαφανίζονται, χορεύουν, φτιάχνουν καφέ και η σελίδα σας ιδρώνει για να φορτώσει!

#4 Παράθυρα που πετάγονται ενώ προσπαθείς να διαβάσεις το περιεχόμενο της σελίδας και σε προτρέπουν να κάνεις share.
sign4

sign5
#5 Υπερβολή με τις εικαστικές παρεμβάσεις (φίλτρα, σκιές) στις εικόνες, φωτογραφίες που υπάρχουν στο site.

#6 Δεν υπάρχει η επωνυμία της εταιρείας και το λογότυπό σας. Οι πελάτες δεν θα σας θυμούνται παρουσιάζοντας μόνο προϊόντα και υπηρεσίες.
sign6

sign7
#7 Βάζεις μουσική και ήχους στην ιστοσελίδα σου μόνο αν δεν έχεις θέμα με τα κορναρίσματα στο δρόμο και ταυτόχρονα είσαι ο μοναδικός επισκέπτης της.

#8 Χαμηλής ποιότητας εικόνες, φωτογραφίες μεγιστοποιημένες που έχουν παραμορφωθεί, ίσως προκαταβάλλουν αρνητικά τους επισκέπτες για το επίπεδο των υπηρεσιών σας.
sign8

sign9
#9 Τεράστιες παράγραφοι, κείμενο απλωμένο σε όλο το μήκος της οθόνης, κουράζει τον αναγνώστη ο οποίος θα ψάξει αλλού για αυτό που τον ενδιαφέρει.

#10 Υπερβολικά μεγάλο μέγεθος γραμματοσειρών παντού! Από τους τίτλους της σελίδας, μέχρι τις επικεφαλίδες των αναρτήσεων, αλλά και μέσα στο βασικό κείμενο…
sign10

Πηγή: ideaware

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *