Το (πρώην) ΤΣΜΕΔΕ Μυτιλήνης Rocks!!

Ό,τι και να γράψω για την εξυπηρέτηση του πρώην ΤΣΜΕΔΕ, νυν ΕΦΚΑ Μυτιλήνης είναι λίγο! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους υπαλλήλους στο συγκεκριμένο υποκατάστημα και συγκεκριμένα το παλικάρι που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής και πάντα δίνει λύση στο πρόβλημα μου.

Δεν γνωρίζω καν το όνομα σου αλλά και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Η σχέση μου με το ΤΣΜΕΔΕ Μυτιλήνης ξεκινάει κάπου το 2012 όπου σαν μηχανικός χρειάστηκε να έρθω σε επικοινωνία με το ταμεία ασφάλισης των μηχανικών, το ΤΣΜΕΔΕ. Για κακή μου τύχη μετά την εγγραφή μου στο ΤΕΕ δήλωσα για κατάστημα εξυπηρέτησης τα κεντρικά του ΤΣΜΕΔΕ στην Αθήνα! Και λέω για κακή μου τύχη γιατί δεν υπήρχε/(υπάρχει) ποτέ περίπτωση να σηκώσουν το τηλέφωνο! Λογικό θα μου πει κανείς. Δυστυχώς θεωρούμε δεδομένο στην Ελλάδα ότι άκρη μέσω τηλεφώνου σε δημόσια υπηρεσία δεν βγάζεις!

Για να αποφύγω λοιπόν το ταξίδι στην Αθήνα (μιας και το μόνο που χρειαζόταν ήταν απλώς να τους πάω αντίγραφο της ταυτότητας για να πάρω κωδικούς των ηλεκτρονικών υπηρεσιών) θυμήθηκα ότι οι ήδη εγγραμμένοι στο ταμείο “έκαναν χωριό” με τα περιφερειακά υποκαταστήματα.

Κάπως έτσι πήρα την λίστα με τα υποκαταστήματα και επιλέγοντας το ΤΣΜΕΔΕ Μυτιλήνης, πέτυχα λαχείο! Άμεση εξυπηρέτηση, ευγενικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν ακόμα και σε πιο σύνθετα ζητήματα.

Τις τελευταίες μέρες προέκυψε θεματάκι με το υπερταμείο ΕΦΚΑ. Δεν έχω χάσει ούτε μια πληρωμή εισφορών και από το πουθενά το σύστημα με έβγαζε ανασφάλιστο! Φανταστείτε τώρα, χτύπα ξύλο, να χρειαζόταν να νοσηλευτώ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι.

1555 είναι το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΦΚΑ! Γραμμή δεν έβγαλα ποτέ. Ξαναλέω φανταστείτε να βρίσκομαι στο νοσοκομείο και να ψάχνω να βγάλω άκρη!

Ας πάρουμε τηλέφωνο στην Σάμο, σκέφτηκα! Πολύ επιφυλακτικός μιας και τα παράπονα προ-ΕΦΚΑ εποχής για την εξυπηρέτηση από τα ταμεία εκεί ήταν πολλά! Δοκίμασα 2-3 τηλέφωνα που βρήκα στον Χρυσό Οδηγό αλλά τζίφος.

Και κάπου εκεί λες: Βρε..μήπως να δοκιμάσω το ταμείο μου στην Μυτιλήνη! Μήπως το παλικαράκι που με εξυπηρετούσε τόσο καιρό βρίσκεται ακόμα εκεί; Λες να είμαι τυχερός!

Τηλέφωνο στο πρώην ΤΣΜΕΔΕ – νυν ΕΦΚΑ Μυτιλήνης και …..γκολ!! Η φωνή που απαντάει στο τηλέφωνο γνώριμη. Επιφυλακτικός εκείνος για το τι θα ακούσει..σίγουρος εγώ ότι θα βγάλω άκρη.

Σε λιγότερο από δύο λεπτά μέσα είχα λύσει το θέμα μου με το ΕΦΚΑ.

Ευχαριστώ και πάλι.
Επιφυλάσσομαι για κέρασμα και ας είμαστε κάποια ναυτικά μίλια μακριά!

  3 σχόλια για “Το (πρώην) ΤΣΜΕΔΕ Μυτιλήνης Rocks!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *