Μάρτιος σημαίνει Gaming: Σούπερ Προσφορές!

Ο χειμώνας σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του. Η Άνοιξη έχει αρχίσει να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή της. Πώς δεν θα μπορούσε άλλωστε μιας και βρισκόμαστε στον Μάρτιο, τον πρώτο μήνα της Άνοιξης.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι εισαγωγή σε μια έκθεση ιδεών. Όμως όχι. Τα παραπάνω αποτελούν εισαγωγή για να αναγγείλουμε τις μοναδικές προσφορές που έχουμε στο κατάστημά μας για τον μήνα Μάρτιο.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι οι προσφορές αφορούν μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων τεχνολογίας. Μια ιδιαίτερη κατηγορία που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους..μια κατηγορία προϊόντων τεχνολογίας που σε βάζει σε έναν μαγικό, υπέροχο κόσμο, σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας..σε έναν κόσμο που τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, με μοναδικές προσφορές, στον κόσμο των Video Games!

Για όσους λοιπόν έως τώρα έκαναν υπομονή για να αποκτήσουν την “καλύτερη κονσόλα της χρονιάς” τώρα είναι η στιγμή. Στο κατάστημά μας, στον Άγιο Κήρυκο, μπορείτε να βρείτε το Sony PlayStation 4 στα 249 ευρώ!

ps4 προσφορα

Sony PlayStation 4 Slim – 500GB στα 249 ευρώ

Και επειδή την κονσόλα την κάνουν τα παιχνίδια..οι προσφορές στην κατηγορία gaming συνεχίζονται με απίστευτες τιμές στα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια του 2017!

προσφορες ps4 fifa nba

Τα καλύτερα Ps4 Αθλητικά Παιχνίδια σε μειωμένες τιμές!

Ζήστε από κοντά τα κατορθώματα του Greek Freak με το NBA2K17, μοίρασε σακούλες τριπλάροντας σαν τον Μέση και παίζοντας Pro, βοήθησε την Arsenal και τον Wenger να μην καταταγούν πάλι τρίτοι στην Premier League και τον Ολυμπιακό να φορέσει κοντομάνικα στην Ευρώπη με τον βασιλιά των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών προσομοίωσης Fifa17!

Είσαι Gamer; Απόδειξε το! Δεν είσαι; Ευκαιρία να γίνεις! Άδραξε την ευκαιρία! Πάρε τον ΜΟΧΛΟ στα χέρια σου με τις μοναδικές προσφορές σε PS4 Gaming από την Faros Technology Solutions, στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας!

Το παιχνίδι παίζεται στην Faros Technology Solutions!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *