Τώρα που θα γίνεις φοιτητής..τσίμπα ένα λάπτοπ μισοτιμής!

Οι μέρες που τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν πλησιάζουν και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς καριώτες φοιτητές/σπουδαστές! Και για όσους τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα..δεν πρέπει να το βάλουν κάτω, ούτε χρειάζεται να απελπίζονται! Στα 17-18 οι νέοι έχουν άπειρα αποθέματα και αντοχές να ξαναπροσπαθήσουν ή να βρουν την εναλλακτική να κάνουν αυτό που τους ενθουσιάζει και το πιστεύουν.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον η δωρεάν παιδεία είναι έννοια σχετική για όλες σχεδόν τις οικογένειες. Ενοίκια, επίπλωση σπιτιού, τηλέφωνο και ρεύμα μερικά από τα έξοδα που θα επιβαρύνουν (χαλάλι όμως: οι γνώσεις – εφόδια που λαμβάνει κάθε φοιτητής, ο χαρακτήρας που διαμορφώνει είναι πολύτιμα, άσχετα αν κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν το έργο των ελληνικών πανεπιστημίων).

Μεταχειρισμένα laptops Intel i5 από 280

Πλέον για κάθε φοιτητή ένας φορητός υπολογιστής είναι το βασικότερο εργαλείο για την σχολή του. Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων, παρακολούθηση ιστοσελίδας σχολής, κατέβασμα σημειώσεων, εκπόνηση εργασιών και πολλά άλλα που θα συναντήσει απαιτούν την χρήση υπολογιστή.

Από την μεριά μας ο τρόπος να βοηθήσουμε τα καριωτάκια έρχεται με την αναζήτηση των καλύτερων και οικονομικά πιο συμφέρουσων λύσεων σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χτενίσαμε την αγορά των μεταχειρισμένων υπολογιστών και βρήκαμε ιδιαίτερα αξιόλογες προτάσεις. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, πλέον η αγορά μεταχειρισμένων υπολογιστών γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση στην χώρα μας και μεταχειρισμένο δεν σημαίνει κατεστραμμένο λειτουργικό. Οι φωτογραφίες που είχαμε δημοσιεύσει από τα πρώτα μεταχειρισμένα λάπτοπς που πουλήσαμε είναι ενδεικτικές. Κανένα σπάσιμο ή γρατζουνιά, οθόνες χωρίς καμένα καμένο πίξελ, υπολογιστές πλήρος λειτουργικοί σαν καινούργιοι!

Στο φυλλάδιο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κάποιες από τις προτάσεις μας. Οι υπολογιστές έρχονται με εγκαταστημένο Λ/Σ Windows 7, τα βασικά προγράμματα (browser, antivirus, media players, libreoffice) και εγγύηση ενός χρόνου! Με 10% επί της καθαρής αξίας του προϊόντος η εγγύηση επεκτείνεται σε έναν ακόμη χρόνο, ενώ με επιπλέον 50 ευρώ εγκαθίσταται το τελευταίο λειτουργικό της Microsoft – Windows 10. Φυσικά για τους πιο “καλά διαβασμένους” αφήνουμε στην άκρη τα Windows και εγκαθιστούμε Λ/Σ Linux (οποιαδήποτε διανομή).

laptops ικαρια εμποριο υπολογιστες

Used Laptops i5

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ελάτε να μας βρείτε από κοντά ή καλέστε μας στο: 2275 0 23985.
Είμαστε ευέλικτοι στο να δημιουργήσουμε πακέτα που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες (εγκατάσταση συγκεκριμένων προγραμμάτων, εμπορικό antivirus, ms office σουίτα, αγορά-προσφορά τσάντας laptop, ποντικιού κτλ)!

Καλή επιτυχία και πάλι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *