Στικάκι Usb SanDisk 2 Σε 1 32GB

TIMH: 20,00

Το USB stick SanDisk Ultra Dual σας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας με εφαρμογή για να μην σας προκύψει ποτέ θέμα χωρητικότητας στην smart συσκευή σας!

Διαθέτει 2 ξεχωριστές κεφαλές σύνδεσης:

  • Micro-USB για να μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο Android smartphone ή Tablet σας (Plug and play) χωρίς την παρουσία ειδικών καλωδίων/adapters
  • USB 3.0 υποδοχή έτσι ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας με δυνατότητα μεταφοράς έως και 150mb/s

Με τον συγκεκριμένο συνδυασμό μπορείτε είτε να μεταφέρετε αρχεία από την μία συσκευή στην άλλη, πχ από το smartphone στο Tablet ή στον υπολογιστή χωρίς την παρουσία καλωδίων ή να αναπαράγετε απευθείας αρχεία που βρίσκονται μέσα στο στικάκι χωρίς να χρειάζεται να τα αποθηκεύσετε στην συσκευή σας. Έτσι για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sandisk Dual usb drive ως “Mini εξωτερικό σκληρό δίσκο” βλέποντας ταινίες ή ακούγοντας τραγούδια που μπορεί να έχετε αποθηκεύσει απευθείας στο Tablet , στο Smartphone ή στον υπολογιστή σας.

Συμβατό με Android OTG (On The Go) συσκευές, που λειτουργικά δέχονται και “διαβάζουν” μια σύνδεση micro USB. Από την έκδοση Android 4.0 και μετά όλες οι συσκευές θεωρητικά το υποστηρίζουν αλλά προτείνεται να δείτε και το manual χρήσης της συσκευής σας.

sandisk logo

Χαρακτηριστικά

EAN: 619653146566

Συνδεσιμότητα: USB 3.0 και Micro USB για το Android 4.0 και πάνω
Χωρητικότητα: 32GB
Χρώμα:Λευκό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *