Εμπόριο Υπολογιστών Ικαρία

ικαρία υπολογιστές

Πρωταρχικός στόχος της Faros Technology Solutions ήταν και είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα τεχνολογίας. Η προμήθεια και πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών και λογισμικού αποτελεί μια δευτερεύουσα δραστηριότητα που δεν αποσκοπεί στο εμπορικό κέρδος αλλά καθαρά στην αγάπη μας για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Τα προϊόντα που θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα σε εμάς είναι αυτά που στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μας με τους υπολογιστές και την τεχνολογία έχουν αποδειχτεί τα πιο αξιόπιστα και τα πιο value for money.

υπολογιστές ικαρία
Στη Faros Technology Solutions δεν προωθούμε προϊόντα, ούτε το σκονισμένο, στο ράφι, στοκ (δεν υπάρχει τέτοιο, αλλά λέμε τώρα)! Στη Faros Technology Solutions ερευνάμε την αγορά των σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, των περιφερειακών και λοιπών ηλεκτρονικών συσκευών και σας δίνουμε επιλογές.
Πριν πατήσετε “Αναζήτηση” στο skroutz, δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα στο κατάστημά μας και τις τιμές τους. Αν αυτό που ψάχνετε δεν το βρίσκετε, ρωτήστε μας αν μπορούμε να το προμηθευτούμε και σε τι τιμή.

Και τι γίνεται με τις after-sales υπηρεσίες; Σε όλα τα προϊόντα των προμηθευτών μας, παρέχεται η πανευρωπαϊκή εγγύηση που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής όπως αυτή ορίζεται από τον Ευρωπαϊκό νόμο. Κατά το διάστημα ισχύος της εγγύησης αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση όλων των ελαττωμάτων του προϊόντος τα οποία οφείλονται διαπιστωμένα σε σφάλματα υλικού ή κατασκευής, αλλά και εγκατάστασης εφόσον αυτή έχει γίνει από την εταιρεία μας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να αντικαθιστούμε τυχόν ελαττωματικά προϊόντα με μη ελαττωματικά ή να τα επισκευάζουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Τα μέρη που τυχόν αντικατασταθούν περιέρχονται στην κατοχή μας.

εμπόριο υπολογιστών ικαρία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την
Faros Technology Solutions;

Τηλεφωνήστε μας, στείλτε μας email ή ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Άγιος Κήρυκος, Ικαρία, 83300
(+30) 2275023985
info@farostech.gr